Group

Praktische informatie

Op deze pagina vind je de praktische info over Healthy Fest Weekend 2019.
Voor de veelgestelde vragen klik hier.

Programma 2019

De eerste trainers en sprekers worden hier bekend gemaakt. Inschrijven kan binnenkort via jouw eigen Healthy Fest Weekend account na activering, dit zal ongeveer een maand voor het event zijn. Je kunt uit ruim 100 verschillende onderdelen zelf je programma samenstellen. Dat wordt weer lastig kiezen;-) Zorg voor gezonde afwisseling tussen sporten en ontspanning zodat je ook op dag drie nog even fanatiek mee kunt doen als op de eerste dag. Daarnaast zijn er ook een aantal exclusieve workshops, upgrades en een georganiseerd diner of ontbijt welke tegen betaling bijgeboekt kunnen worden.

Locatie en route

Niet geheel onbelangrijk: hoe kom ik op dit fijne festival? Of je nou met z’n allen in één auto of met het OV komt: via deze link kun je je hele route van jouw huis naar Center Parcs de Eemhof uitstippelen.

Cottages

Of je nou met z’n vieren komt, met z’n tweeën, of met acht man sterk: er is voor iedereen een heerlijke cottage op de Eemhof. Slaap in luxe of meer basic; direct aan het Eemmeer of in een boathouse. Klik hier voor alle cottages.

Woov

Ga dit jaar voor de ultieme festivalervaring op Healthy Fest Weekend met Woov. Creëer jouw eigen activiteitenschema én raak nooit meer je vrienden kwijt middels een interactieve map! Download binnenkort de app via deze link.

Contact

Heb je een vraag en kun je het antwoord niet vinden tussen de veelgestelde vragen? Stuur ons dan even een mailtje op: info@healthyfest.nl.

Lijkt het je leuk om je bijdrage te leveren aan Healthy Fest Weekend als vrijwilliger? Stuur ons dan even een mailtje op: vrijwilligers@healthyfest.nl.

Deelnemen aan Healthy Fest Weekend om je doelgroep live te ontmoeten en je product te laten uitproberen of verkopen? Er zijn diverse mogelijkheden, van een stand tijdens het weekend tot meelopen in de mediacampagne van RTL4. Stuur een email naar info@healthyfest.nl

Wij proberen je mail zo snel mogelijk te beantwoorden!