Group

Veelgestelde vragen 2019

Wanneer is Healthy Fest Weekend?
Healthy Fest Weekend 2019 vindt plaats op 21, 22 & 23 juni 2019.

Wat is het adres?
Center Parcs De Eemhof, Slingerweg 1, 3896 LD Zeewolde

Wat is Healthy Fest Weekend?
Healthy Fest Weekend is een inspirerend en uitdagend festivalweekend waarin je op een leuke en verantwoorde manier bezig bent met sport, mind, food en je friends. Een line-up van drie dagen lang: professionele trainers, serious workouts, energizing ontspanning én natuurlijk gezond eten waarbij er genoeg tijd is om te ontspannen en bij te praten met elkaar! Je komt met meer energie thuis dan dat je bent gekomen. Kortom; een echte break for your mind and boost for your body.

Kan ik ook online inchecken?
Het is dit jaar niet meer nodig online in te checken. Wanneer je boekt kun je alle benodigde gegevens invoeren. Je ticket is dan gelijk je incheckbewijs. Ook je cottagenummer staat hier al op vermeld. Wanneer je je meldt met de bevestiging ontvang je direct de sleutel van je cottage.

Hoelaat kan ik op vrijdag inchecken?
Inchecken in je cottage kan vanaf 15:00 uur. Voor die tijd kun je gebruik maken van de diverse Center Parcs faciliteiten.

Kan ik ook zaterdag pas inchecken?
Ja, dat kan. je kunt een dag later aankomen en op zaterdag in je cottage inchecken.

Wanneer moet ik uitchecken?
Je moet op maandag 24 juni vóór 10:00 uur uitchecken. Je kan dus nog een extra nachtje bijkomen van het sportweekend voordat je weer naar huis moet.

Kan ik zondag al uitchecken?
Ja dat kan, maar zorg ervoor dat je de closing ceremony niet mist…

Kan ik ook één dag komen?
Er zijn geen dag-tickets verkrijgbaar; het is alleen mogelijk om een cottage ticket voor het hele weekend te kopen. Een heel weekend is natuurlijk ook veel leuker; zie het als een soort mini vakantie!

Eerder geboekt dan vrienden maar verder bij het Healthy Fest Weekend terrein vandaan, hoe kan dat?
Dit ligt aan het type cottage die verschillend van elkaar is waardoor je niet naast elkaar zit of dichter bij het Healthy Fest Weekend terrein.

Hoe schrijf ik me in voor de programma onderdelen?
De hoofdboeker ontvangt een e-mail waarmee hij/ zij zijn/haar persoonlijke account kan activeren en waarmee de subboekers kunnen worden aangemeld. Zodra de hoofdboeker de subboekers heeft aangemeld,  krijgen zij diezelfde dag een e-mail waarmee zij hun account kunnen activeren. Let wel goed op: deze activatielink is 24 uur geldig. Communiceer dus goed met jouw subboeker wanneer jullie dit gaan doen! Geen zorgen, je krijgt de informatie over ‘wanneer’ en ‘hoe’ je dit alles moet doen op tijd toegestuurd.

Vanaf wanneer kan ik mij inschrijven voor de programma onderdelen?
Inschrijven kan ongeveer een maand voor het Healthy Fest Weekend, na activering van je account. Je ontvangt van ons bericht vanaf welke datum je je account kunt activeren. Een week daarna kun je uit ruim 700 verschillende onderdelen zelf je programma samenstellen – jouw Persoonlijke Healthy Fest Weekend- Programma. Dat wordt moeilijk kiezen! Zorg voor een gezonde afwisseling tussen sport en ontspanning, zodat je ook op dag drie nog even fanatiek mee kunt doen als op de eerste dag. Wij raden dan ook aan om niet meer dan drie high-intensity work-outs per dag te doen. Je kunt je programma aanvullen met workshops, lezingen en natuurlijk onderdelen uit de ‘mind’ programmering. Daarnaast zijn er ook exclusieve workshops, upgrades en een georganiseerd diner of ontbijt tegen betaling bij te boeken.

Moet ik een ervaren sporter zijn?
Nee, je hoeft geen ervaren sporter zijn, je bepaalt zelf hoe ver je wilt gaan. Healthy Fest Weekend biedt een zeer gevarieerd programma aan, waarbij je zelf het aantal work-outs kunt bepalen en jouw persoonlijke programma dus zo zwaar of licht mogelijk kan invullen.

Wat kost Healthy Fest Weekend?
Vanaf € 229,- per persoon. Voor enkele programmaonderdelen wordt een extra financiële bijdrage gevraagd. Denk hierbij aan unieke en exclusieve workshops, work-outs of upgrades voor je cottage. Uiteraard wordt dit vooraf duidelijk vermeld bij het betreffende programma onderdeel en kun je zelf bepalen of je hieraan wilt deelnemen of niet.

Wat krijg ik tijdens Healthy Fest Weekend?
Op deze website onder het kopje “Programma 2019” vind je het complete overzicht van het programma van Healthy Fest Weekend 2019. We vullen de programmering nog steeds aan, dus schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Moet ik bedlinnen meenemen of is dit inbegrepen?
In alle cottages ligt het bedlinnen klaar, afhankelijk van het type cottage is je bed opgemaakt, of ligt er een setje klaar.

Zijn de consumpties inbegrepen?
Nee, je vindt op Healthy Fest Weekend een ruim aanbod aan gezond eten en je kunt je opgeven voor het ontbijt of het diner. Daarnaast is er op de Eemhof een supermarkt en kun je gebruik maken van de restaurants op het park.

Mag ik zelf eten en drinken meenemen naar mijn cottage?
Ja, dat mag. Om gezellig met je vrienden en vriendinnen te kunnen koken in je cottage is het geen enkel probleem om je eigen boodschappen mee te nemen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om tegen betaling een vorkje mee te prikken tijdens de georganiseerde diners of het ontbijt!

Zijn er kluisjes aanwezig op het Healthy Fest Weekend terrein?
Nee, bij de verschillende sportactiviteiten zijn geen kluisjes aanwezig. We raden iedereen aan zijn/haar waardevolle spullen in de cottage achter te laten.

Parkeren en toegang tot het park?
De Eemhof is een auto-vrij park. Er wordt dus verwacht dat je je auto na het in- en uitladen van je spullen bij je cottage, op de algemene parkeerplaats aan het begin van het park zet. Parkeren is gratis op deze parkeerplaats.

Moeten wij ons allemaal inchecken bij Center Parcs?
Nee, alleen de hoofdboeker hoeft zich te melden bij het ‘check in cottage’ van Center Parcs. Op vertoon van zijn/haar uitgeprinte Paylogic e-ticket, ontvangt hij/zij de sleutel van jullie cottage. Dit betekent dat als de hoofdboeker al is ingecheckt, jullie niet in de rij voor de check in hoeven te wachten, maar direct op de parkeerplaats kunnen parkeren.

Route:
Bereken je route naar Center Parcs De Eemhof via de Routeplanner hier.

Openbaar Vervoer:
De Eemhof is bereikbaar met Buslijn 160 die vertrekt vanaf NS-station Almere Centrum en Amersfoort Vathorst. Kijk voor de exacte tijden op 9292.nl

Is het mogelijk om je geld terug te krijgen na de aanschaf van een ticket?
Nee, dit is helaas niet mogelijk.

Is het mogelijk om een naamswijziging van de gekochte tickets te doen?
Ja, dit is mogelijk. Mail jouw verzoek naar customerservice@paylogic.com of bel direct naar 0900-7295 6442

Overige vragen
Stond jou vraag er niet tussen of wil jij nog extra informatie? Stuur dan een mailtje naar: healthyfest@rtl.nl